20 urodziny Kręgu KHKA DIABLAK
Już wiem, kiedy to ma być, w sobotę wieczorem. Jak uzbiera się 7 lub więcej osób chętnych, to możemy godzinę do 1.5h poskakać. Jak mniej, to możemy 30 do 45 minut postukać obcasami. A jak nie, to idę na śpiewanki : )
Hej Anita,
ja z taką nieśmiałą propozycją. Moje szalone dziecko łakomym okiem na ostatnim Diablaku zerkało w stronę tańczących. Wieczorna pora i tłum dorosłych nie sprzyja tańcom z udziałem takiego malca, więc mam zapytanie, czy udałoby się wygospodarować trochę czasu wcześniej na szaleństwa irlandzkie dla dzieci. Obecnie zgłoszonych jest 14 dzieci w tym dwa szkraby, ale może reszta też by chętnie potańczyła, nie tylko Wronka????
Wow, wyzwanie, bo z dziećmi tego nie robiłam. Tzn. próbowałam z własnym, ale to jest uparte stworzenie (po ojcu pewnie).
Sobota wyglada na pełną atrakcji, ale może po obiedzie/przed wieczorem???
Pomyślcie Druhny Biurowe, gdzie to dać, żeby nie trafić na porę drzemki dziecięcej : )
Anita
Nowy użytkownik
Ale super!Po ubiegłorocznym Diablaku mogę powiedzieć tylko, że z radością wezmę udział sama i chętnie pomogę jeśli byłby robione też zajęcia dla dzieciaków. ((:
Ola Magda